SEO behøves ikke at være svært at forstå

SEO? Hvad er det? Det er da noget kodning er det ikke? Disse spørgsmål stiller mange når de høre ordet SEO. For nogen kan det være rigtig svært at forstå – men hvis man tager sig tid og gerne vil lytte, så behøves det faktisk ikke at være så svært. Der er mange aspekter indenfor SEO, og det vil tage sin tid at liste dem alle op – men du kan læse alt om SEO her.

Fundamentet for alt markedsføring på diverse søgemaskiner er søgeord. Det er betegnelsen for de specifikke søgninger folk bruger i søgemaskinerne for at finde netop det du tilbyder. Her er det vigtigt at der laves en søgeordsanalyse, så man finder frem til netop de søgeord som er relevante for din virksomhed.

Der er enorm mange tekniske aspekter i SEO, som er nødt til at være på plads for at din hjemmeside er bedst muligt optimeret. Det er derfor rigtigt vigtigt at der intet forhindrer søgemaskinerne i at besøge og læse din hjemmeside korrekt. Derfor er det vigtigt at man kan klikke sig ind på alle sider på din hjemmeside. En anden ting som også er vigtigt er hastigheden – INGEN kan lide langsomme hjemmeside. Det er derfor vigtigt at hjemmesiden er optimeret korrekt.

Når vi taler om SEO, så er det også vigtigt at kender ens tekniske SEO fjende. Det er nemlig det som hedder Duplicate Content. Det betyder at der findes flere forskellige URL’er med samme indhold. Google er i den seneste tid blevet rigtig gode til at finde frem til dette, og som har fået en masse konsekvenser for de forskellige URL’er som har det samme indhold på deres hjemmeside som andre sider.

Dette er blog en meget lille del omkring de forskellige features indenfor SEO. Læs endelig mere omkring SEO her, og bliv klogere på området.